Sobre Nosaltres

Aralia Serveis Integrals per a la Construcció, S.A és una empresa compromesa amb el desenvolupament ètic i sostenible en la seva activitat:

  • Construcció (nova edificació, rehabilitació i restauració).
  • Obra civil i infraestructures.
  • Manteniment d’edificis i prestació de serveis d’assessoria tècnica en construcció.

Història

Aralia S.I.C., S.A. va ser fundada l’any 2000 a Barcelona i des de aleshores
desenvolupa la seva cartera d’obres i la cerca de nous negocis. La seva area d’actuació geogràfica és Catalunya.

En els seus més de 21 anys d’activitat, Aralia S.I.C., S.A ha viscut situacions i moments de molt diversa índole, tant d’expansió com de menor creixement, però sempre afrontant el futur amb esperit innovador. Al llarg d’aquests 21 anys hem executat amb èxit més de 75 projectes per tota Catalunya, incloent edificis de nova consttucció , urbanitzacions i tot tipus de d’infraestructura de via pública.

El resultat d’aquest bagatge és una companyia amb una cultura empresarial basada en la sostenibilitat, la gestió meticulosa i estricta dels seus recursos, la implicació i professionalitat del seu personal i el compromís responsable amb la societat en la qual desenvolupa la seva activitat.

El nostre model d’empresa es basa en saber valorar la il·lusió i l’esforç que suposa per una família l’adquisició d’un habitatge. Quan un propietari valora que “ha pagat un preu just pel seu habitatge”, és un èxit per nosaltres, tant o més preuat que el benefici obtingut.

Amb el nostre segell corporatiu, Construcció Ètica i Sostenible, que diferencia a aquesta empresa constructora, som capaços de generar recursos i crear valor.

Comptem amb un ampli departament tècnic, jurídic i administratiu per tal de cobrir totes les necessitats i satisfacció  dels nostres clients.

Català CA Español ES English EN